picture

Coaching met paarden

Als je graag kennis wilt maken met deze bijzondere manier om iets over jezelf te leren, dan ben je van harte welkom voor een sessie met één van mijn viervoetige collega's.

Maar ook als je in eerste instantie komt voor gesprekken, kan het heel uitdagend en verfrissend zijn om eens een uitstapje te maken naar buiten en te ervaren hoe de feedback van een paard je kan helpen om je bewust te worden van je eigen patronen en gedrag en je communicatie met anderen. Het bijzondere van een paard is dat het niet reageert op wat je denkt of zegt, maar op je nonverbale gedrag, je houding en energie. Als jouw signalen niet in evenwicht zijn, dan laat een paard dat zien. Een paard is altijd in het nu en oordeelt niet. Dit geeft je de gelegenheid om in alle vrijheid te experimenteren met nieuwe mogelijkheden en oplossingen.

Bij coachen met paarden staan je eigen ervaringen en belevingen centraal en is het uitgangspunt dat je de oplossing voor jouw problemen of vragen zelf in je draagt. Coaching gebeurt nooit op het paard maar altijd ernaast.

Naast coaching met paarden voor volwassenen geef ik ook regelmatig een cursus Pony Power voor Kids.

Meer lezen: www.kreac.nl
www.keulseweg.nl